Δυτική Ελλάδα

Χρόνος Ανάγνωσης
λιγότερο από
1 λεπτό

Δυτική Ελλάδα

Αναρτήθηκε στο:

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίθει από τόπους λατρείας, ιστορική παράδοση αλλά και ένα έντονο πολιτισμικά παρόν που επιφυλάσσουν στον επισκέπτη αξιομνημόνευτες εμπειρίες.

Ένας ολόκληρος κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά σας για να σας προσφέρει φιλόξενα, πρωτόγνωρες εμπειρίες διακοπών και για να ικανοποιήσει κάθε περιηγητική, φυσιολατρική ή κοσμοπολίτικη διάθεσή σας. Μαγευτικές παραλίες και ψυχαγωγία περιμένουν εσάς και τους αγαπημένους σας στη Δυτική  Ελλάδα.

Εδώ βρίσκεται η κοιτίδα του Ολυμπισμού, η αρχαία Ολυμπία που εκπέμπει το άσβεστο φως της ειρήνης και της ευγενούς άμιλλας σε όλον τον κόσμο. Δίπλα της η χρυσή ακτογραμμή, ποτισμένη με την αύρα του Ιονίου μαγεύει με τα πορφυρά χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Τα τέσσερα ποτάμια  της διασχίζουν φαράγγια και πυκνά δάση. Αυτή είναι η Ηλεία που ακτινοβολώντας την αιώνια λάμψη της ολυμπιακής φλόγας κερδίζει τον επισκέπτη  προσφέροντάς του παραδεισένιες διακοπές στα ακρογιάλια της.

Μία περιπλάνηση σε γαστρονομικά παραδοσιακά μονοπάτια που ανταγωνίζονται επάξια τα εξεζητημένα πιάτα έμπειρων σεφ. Αναμφίβολα πλούσια η γαστρονομική ταυτότητα της περιοχής, με τα φημισμένα τοπικά προϊόντα να ξεχωρίζουν σε γεύση και ποιότητα. Ο εκλεκτός οίνος αλλά και οι δρόμοι του κρασιού οδηγούν τον επισκέπτη στα μονοπάτια της απόλαυσης. Όσο για την ευρηματική και αυθεντική κουζίνα της Δυτικής Ελλάδας, γίνεται σίγουρα πιο γευστική αφού 'σερβίρεται' πάντα σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίθει από τόπους λατρείας, ιστορική παράδοση αλλά και ένα έντονο πολιτισμικά παρόν που επιφυλάσσουν στον επισκέπτη αξιομνημόνευτες εμπειρίες. Ως εκ τούτου, αποτελεί ιδανικό προορισμό για εκείνους που οι διακοπές δεν εξαντλούνται στην παραλία. Η κάθε διαδρομή στο καταπράσινο φυσικό περιβάλλον της Δυτικής Ελλάδας διανθίζεται με διαχρονικές ψηφίδες πολιτισμού και έντονο θρησκευτικό ενδιαφέρον ενώ δε λείπουν οι σταθμοί του σύγχρονου πολιτισμικού γίγνεσθαι.